Ege Postası
Geri

Valilik yeni mesai saatlerini duyurdu: O kurumlar kapsam dışı

İzmir Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak yeni mesai saatlerini duyurdu. 
Valilik yeni mesai saatlerini duyurdu: O kurumlar kapsam dışı
Haberler / İzmir
14 Nisan 2021 Çarşamba 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan Kabine Toplantısının ardından koronavirüsle mücadelede Ramazan’ın ilk iki haftasında uygulanacak tedbirleri açıkladı.

Yeni tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin düzenlenmesi ve en geç 16.00’da mesai bitirilecek şekilde esnek mesai saati uygulamasına geçilmesi de yer almıştı.

Alınan kararlar kapsamında İzmir Valiliği, İzmir’deki kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak yeni mesai saatlerini açıkladı.

Buna göre;  bugünden itibaren geçerli olmak suretiyle kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai saatleri 10.00-12.30 ve 13.00-16.00 olarak belirlendi.

Öte yandan; İzmir İli Göç İdaresi Müdürlüğü, İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İzmir İl Salgın Denetim Merkezi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Genel Müdürlüğü ve yataklı sağlık hizmeti veren kurumlar yeni düzenleme kapsamının dışında bırakıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası