Ege Postası
Geri

Vanlılar Başbakan'ın konuşmasını kahvehanelerde izledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Demokratikleşme Paketi' Van’da vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kahveler ve çay bahçelerinde televizyon başına geçen vatandaşlar, büyük bir dikkatle Erdoğan'ın konuşmasını izledi.Başbakan...
Vanlılar Başbakan'ın konuşmasını kahvehanelerde izledi
Haberler / Güncel
30 Eylül 2013 Pazartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Demokratikleşme Paketi' Van’da vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kahveler ve çay bahçelerinde televizyon başına geçen vatandaşlar, büyük bir dikkatle Erdoğan'ın konuşmasını izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da merakla beklenen 'Demokratikleşme Paketi'ni bugün açıklaması bölgede büyük bir dikkatle izlendi. Erdoğan'ın konuşmasına başladığı saat 11.00'de Van’da vatandaşlar çay bahçeleri ve kahvelerde televizyon başına geçerek, Başbakan'ın konuşmasını büyük bir dikkatle dinledi.

Kahvede Başbakan’ın açıklamasını dinleyen Abdullah Bulak adlı vatandaş, köy isimlerinin değiştirilebilmesi ve özel okullarda anadilde eğitimin herkesin beklentisi olduğunu söyledi. Paketle ilgili hayal kırıklığına da uğradığını belirten Bulak, "Hep tartışacağız, tartışacağız gibi kelimelerle ifade ediliyor. Bunu getirdik, bunu yaptık demesini isterdim. Ne yazık ki beklentimizi alamadık." dedi. Necmettin Canbey ise herkesin beklentisine göre, özgürlükçü maddelerin yer aldığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası