Ege Postası
Geri

Varoşların da Başkanı Hakan Tartan

Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilen ve Konak’ta eğitime verdiği destek ile öncü olan Konak Belediye Başkan Dr.Hakan Tartan, düzenlemeleri yerinde görmek amacıyla gittiği okullarda veli ve öğrenciler tarafından herkesin Başkanı Hakan Tartan” tezahüratları ile karşılandı.
Varoşların da Başkanı Hakan Tartan
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ekim 2012 Cumartesi 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Dr. Hakan Tartan, okullara yaptığı 10 milyon TL katkıyla bir rekora imza attı. Bahçe düzenlemeleri, spor alanları, konferans salonları, iç-dış cephe boyaları, bilgisayar ve kırtasiye temini, tuvalet, lavabo, engelli tuvaleti yapımı gibi Konak Belediyesi’nin okullarda gerçekleştirdiği her düzenleme ve yeniliği yakından inceleyen Başkan Tartan, öğrencilerle bir araya gelince sevgi seli ile karşılaşıyor.

Son olarak Gültepe’de üç okulu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Kazım Karabekir Ortaokulu, Seyfi Gülmezoğlu İlk ve Ortaokulu ile Kıbrıs Şehitleri İlk ve Ortaokulu’nda Başkan Tartan, öğrencilerle kucaklaştı. Okul ziyaretlerinde Başkan Tartan’a eşlik eden Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Konak’ta bulunan 48 ilkokul, 37 ortaokul ve 30 lisenin her birinde Dr.Hakan Tartan’ın imzasının bulunduğunu söyledi.

Eğitime rekor destek

Bir araştırma şirketi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan kamuoyu yoklamalarında Türkiye’nin en başarılı metropol ilçe belediye başkanı seçilen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, başarılarıyla övünmediğini ancak sadece ‘Türkiye’de eğitime en büyük katkıyı gerçekleştiren yerel yönetim’ olmaktan övünç ve onur duyduğunu belirtti. Modern eğitim olanaklarının ulaştırılamadığı okullarda 10 milyon TL’yi aşan destekle rekor kırdıklarını söyleyen Başkan Tartan, devlet, millet, yerel yönetim işbirliğinin de en güzel örneğini sergilediklerini ifade etti. Gittiği her okulda alkışlar, tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tartan, öğrencilere şöyle seslendi:

“Geleceği oluşturacak en büyük güç sizlersiniz. Sizin yüzünüzün güldüğü her gün benim ömrüme bir gün daha katılıyor. Aileleriniz büyük bir sevgiyle sizin geleceğe umutla koşmanızı istiyor. Sizler ve aileleriniz mutlu oldukça ben de mutlulukların en büyüğünü yaşıyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere birlikte koşacağız.”

Varoşların Başkanı

Eğitime desteğiyle Konak’ta fırsat eşitsizliğini en aza indirmeyi hedefleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Gültepe’de “Varoşların Başkanı helal olsun sana” sloganlarıyla karşılandı. Tartan, ilçenin uç noktalarındaki okullara da öncelik verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Konak’ta her okulu görevimiz olmadığı halde tepeden tırnağa yeniledik. Kalan eksikleri de hızla tamamlıyoruz. Yeni oluşan ihtiyaçları takip ediyoruz. Bu yıl okula yeni başlayan minik öğrencilerimizin kullanabileceği tuvaletleri ilk biz yaptık. Bu hizmetleri öncelikle en çok ihtiyacı olan yerlere getirdik. Benim belediye başkanı olarak yapmak istediğim en temel şeyler öncelikle kadınlar, çocuklar ve gençler içindir. Kentin merkez bölgelerinde ne varsa artık aynısı kenar bölgelerinde de var. Herkesin,  varoşların da başkanı olmaktan  her zaman onur duyuyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası