Ege Postası
Geri

Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri İESOB arasında anlaşma imzalandı

İzmir Bayraklı’da iki şubesiyle hizmet vermekte olan Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pervane , İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata ile işbirliği yaparak, İzmir'deki esnaf ve sanatkar topluluğuna özel avantajlar sunacak bir indirim anlaşması imzaladı. Bu işbirliği,Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri 'nin 128 odaya ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 220 bin üyesine özel sağlık hizmetleri sunma taahhüdünü yansıtmaktadır.
Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri İESOB arasında anlaşma imzalandı
Haberler / İzmir
6 Ekim 2023 Cuma 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri, yıllardır kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmetleri sunma konusunda lider bir konumda bulunmaktadır. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile gerçekleştirilen bu anlaşma, İzmir'deki esnaf ve sanatkarların ağız ve diş sağlığını önemli ölçüde iyileştirmelerine yardımcı olacak avantajlar sunmaktadır:

Özel İndirimler: İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri’nde belirli hizmetlerde özel indirimlerden yararlanabileceklerdir.

Ücretsiz Muayene Hizmeti: Üyelerimiz, periyodik muayene hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecektir.

Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, bu işbirliği sayesinde esnaf ve sanatkarların diş sağlığını daha erişilebilir hale getirmeyi ve onların sağlık ve refahlarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Bu anlaşma, İzmir'deki esnaf ve sanatkarların daha sağlıklı gülüşlere sahip olmalarını kolaylaştıracaktır.

Bu işbirliği hakkında daha fazla bilgi almak ve randevu talepleri için İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile iletişime geçebilir veya Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri'ni ziyaret edebilirsiniz.

Vatan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  olarak, bu anlaşmanın esnaf ve sanatkarlarımızın sağlığına ve refahına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sağlıklı gülüşlerin daha fazla kişiye ulaşmasını desteklemek için bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası