Ege Postası
Geri

Vatana ihanet edene ağlamam!

Başbakanın açıklamasının ardından hava döndü. AKP’li General Şirin Ünal da Diyarbakır Emniyet Müdürüne ‘’Ben vatan hainlerine ağlamam’’ cevabını verdi.
Vatana ihanet edene ağlamam!
Haberler / Güncel
10 Ekim 2012 Çarşamba 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ANKARA - Başbakan Erdoğan’ın, Diyarbakır Emniyet müdürünü eleştiren açıklamasının ardından iktidar partisindeki hava döndü. ‘’Dağda ölen teröriste ağlamıyorsanız, insan değilsiniz’’ diyen Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’e İstanbul milletvekili ve emekli Tümgeneral Şirin Ünal’dan da tepki geldi. Ünal ‘’ Ben vatana ihanet eden insanlara ağlamam’’ dedi.

 Başbakan yardımcısı Bülent Arınç başta olmak üzere Emniyet Müdürü Güven’în açıklamalarına bazı AKP’lilerden olumlu yanıt gelirken AKP milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkan yardımcısı Ünal, ‘’Ben bu sözlere katılmıyorum’’ dedi. TBMM kulisinde gazetecilere bu sözleri değerlendiren iktidar partisi milletvekilleri olumlu görüş bildirirken, Şirin Ünal ise, ‘’Herkes, ekmeğini yediği, suyunu içtiği bu vatana sadakat göstermeli’’ diyerek Güven’e sert çıktı.

 ERDOĞAN DA SERT ÇIKTI

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın aksine Başbakan Erdoğan, Emniyet müdürünü sert biçimde eleştirdi ve ‘’Elinde silah olan, kan döken, can alan, tehditi yöntem olarak benimsemiş hiçbir kimseye müsammamız olamaz. Eline silah alan kişileri iyi çocuklardı diye nitelendiren anlayışa hiç bir zaman prim vermeyiz. Biz hiçbir eli silahlı katille ağlamadık, ağlamayacağız da. Siyaseti siyasetçiler yapsın. Evlatlarımızı ketleden teröristler için ağlamayız. Analarımızın gözyaşlarına kimse gözyaşı eklemesin’’ dedi.

 MHP lideri Devlet Bahçeli ise, Emniyet Müdürü Güven’in görevden alınmasını isterken, Grup Başkanvekili Oktay Vural da ‘’Şimdi ağlamaktan sorumlu bir emniyet müdürü de var. Teröriste ağlamayan insan değilmiş, psikolog musun sen, nesin y? Bir terörist gördüğünde, ’İleride ağlarım bunun için o yüzden öldürmeyeyim mi’ diyeceksin '” açıklamasını yaptı.

(Gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası