Ege Postası
Geri

Vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı’na yapılan saldırının görgü tanıklarından Özlem Özden, roketatarların Ankara Dikmen’deki polis evinin karşısındaki bilboardlardan ateşlendiğini söyledi.Ankara Sosyal Hizmetler...
Vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 00:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı’na yapılan saldırının görgü tanıklarından Özlem Özden, roketatarların Ankara Dikmen’deki polis evinin karşısındaki bilboardlardan ateşlendiğini söyledi.

Ankara Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na yapılan saldırının ardından bölgede bulunan vatandaşlar, Dikmen’deki Polis evinin önünde toplandı. Türk Bayrakları ile bölgeye gelen vatandaşlar, saldırıyı gerçekleştirenlere tepki gösterdi.

Menfur saldırı hakkında bilgi veren görgü tanığı Özlem Özden, iki büyük patlama sesi duyduklarını söyledi. Seslerin, ilk başta polis tarafından atılan gaz bombası olduğunu sandıklarını ifade eden Özden, ikinci patlamanın daha şiddetli olduğu bilgisini verdi. Polis evinin karşısındaki bilboardlardan ateş edildiğini polislerin kendisine aktardığını kaydeden Özden, “Ayrancı Sokak Mesnevi Sokak, parkları tamamen kapattılar. Olaydan çok kısa sonra, bölgeye çok hızlı bir şekilde polisler intikal etti. Yaklaşık 6-7 akrep geldi. Çok hızlı önlem alındı” diye konuştu.

“HELİKOPTER DESTEKLİ ARAMA”

Bu arada, saldırının gerçekleştiği bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne ait bir helikoter de aramalara destek verdi.

Saldırının yapıldığı yeri tespit eden güvenlik kuvvetleri ise geçiş güzergahlarını trafiğe kapattı. Aramalarda uzman köpeklerden faydalanıldı. Roketin isabet ettiği bina ise projektörlerle aydınlatılarak, saldırının tam olarak hangi açıdan yapıldığı tespit edilmeye çalışılıyor. Saldırı alanına gelen olay yeri inceleme ekipleri de belirlediği alanlarda ipucu niteliğindeki delilleri arıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası