Ege Postası
Geri

Ve Ali Engin sonucu değerlendirdi:

CHP İzmir’de örgütün kantarına çıkan ve alacağı sonuç merakla beklenen İl eski Başkanı Ali Engin, ikinci bölgede 5’inci sırada yer aldı. Engin, “Her aday kedini daha yukarıda görmek ister, doğaldır. Önemli olan olumsuz bu kadar propagandaya rağmen, yerel seçim hesaplaşmasına dönüştürülmesine rağmen listede ilk 5’te yer almam” dedi. Alacağı sonuç merakla beklenen Engin konuştu:
Ve Ali Engin sonucu değerlendirdi:
Haberler / Yerel Politika
30 Mart 2015 Pazartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de milletvekili adayı olabilmek için örgütün kantarına çıkan İl eski Başkanı Ali Engin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte ikinci bölgede yarıştı. Yaklaşık 3 yıl il başkanlığı koltuğunda oturan ve aday adayı olmak için istifa eden Engin, çıkan sonuca göre 5’inci sırada yer aldı. 1,3 ve 5’inci sıralara genel merkez kontenjan adayı kullanacak. Engin, aday listesinde ikinci bölgede 8’inci sırada yer alacak.

YEREL SEÇİM HESAPLAŞMASI
Engin, çıkan sonuçla ilgili ilk değerlendirmeyi yaptı. Önseçimi isteyen biri olarak her türlü sonucu saygıyla karşıladığını ifade eden Engin, “Her aday kedini daha yukarıda görmek ister, doğaldır. Önemli olan olumsuz bu kadar propagandaya rağmen, yerel seçim hesaplaşmasına dönüştürülmesine rağmen listede ilk 5’te yer almam” dedi.

BU ZİHNİYETLE MÜCADELE EDECEĞİM
Önseçim çalışması boyunca gittiği her yerde  ‘emek’ mesajı verdiğini ifade eden Engin, “ Her yerde söyledim, bu bir önseçim partiye emek verenleri, parti ideolojisine sahip olanları değerlendirin diye… Bazı siyasetçilerin bana karşı olumsuz çalışma içine girdikleri görüldü. Ben nasıl il başkanlığında görev yaptıysam sade üye olarak da aynı kararlılıkla siyaset yapmaya devam edeceğim. Yaptığım her şeyin doğru olduğuna inanıyorum. Bu arkadaşların yanlış zihniyetiyle de mücadele edeceğim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası