Ege Postası
Geri

Ve CHP Karaburun da düştü

CHP İzmir’de Çiğli ve Konak’ın ardından 30 Mart yerel seçiminde zafer kazanılan ilçeler arasında yer alan Karaburun’da da ilçe yönetimde yaşanan istifalar nedeniyle başkan ve yönetim düştü. 7 yöneticiyle birlikte istifa eden ilçe başkanı Sezin Taylan Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “ İstifaları posta yoluyla il başkanlığına yolladık. Yerel seçim öncesi hem ilçe başkanı hem de yönetimden birkaç kişi istifa edince yedeklerle takviye ettik.Seçimi kazandık ama gönüllülerin partililerin desteğiyle oldu. Yeni ve daha güçlü bir yönetim oluşması için için istifa kararı aldık” dedi.
Ve CHP Karaburun da düştü
Haberler / Yerel Politika
27 Haziran 2014 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidilen süreçte ilçe örgütlerinde hareketli günler yaşanıyor. Partinin 30 Mart’ta ipi göğüslediği Konak ve Çiğli’de ilçe yönetimlerinde yaşanan istifalar nedeniyle başkan ve yönetim düşmüş,  CHP MYK’sı her iki ilçeye de kayyum atayarak olağanüstü kongre sürecini başlatmıştı. Yerel seçimlerde kaybedilen ilçeler arasında olan Ödemiş’te ise delegelerin topladığı imzalar nedeniyle olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

BAŞKAN VE 7 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ
CHP İzmir’de bir ilçede daha başkan ve yönetim düştü. Partinin 30 Mart’ta ipi göğüslediği Karaburun’da ilçe başkanı Sezin Taylan ve 7 yönetici istifa etti. Yaşanan istifalar nedeniyle başkan ve yönetim düştü. İstifalar posta yoluyla il başkanlığına gün içinde ulaştırılacak.Çiğli ve Konak’ta olduğu gibi Karaburun’a da kayyum heyetinin atanması ve önümüzdeki günlerde kongre yapılması bekleniyor.

İYİ YÜRÜYEN BİR YÖNETİM OLMADI
Yerel seçim sürecinde aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Mesut Karaoğlan’ın yerine yönetim içinde yapılan seçimle başkanlık koltuğuna oturan Taylan, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Ben ve 7 yönetici istifa ettik. 3 arkadaşımız istifa etmedi. İstifaları posta yoluyla il başkanlığına yolladık. Yerel seçim öncesi hem ilçe başkanı hem de yönetimden birkaç kişi istifa edince yedeklerle takviye ettik. İyi yürüyen bir yönetim olmadı. Seçimi kazandık ama gönüllülerin partililerin desteğiyle oldu. Yeni ve daha güçlü bir yönetim oluşması için istifa kararı aldık. Kimseye bir kırgınlık küskünlük yok. Belediye başkanımızla meclis üyelerimizle aramızda iyi. Benim de babamın sağlık durumu nedeniyle zaman ayırma konusunda sıkıntı yaşıyordum. Aktif olmayacağız ama yeni gelecek yönetime ilçe başkanına destek vereceğiz. Gençlere de yer açmak gerekiyor. Yönetimin yaş ortalaması yüksekti”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası