Ege Postası
Geri

Vekiller'den İAOSB'ye hayırlı olsun ziyareti

CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin OSB’ler ve Türkiye sanayisi içindeki önemine dikkat çeken Yüksel ve Moroğlu, ekonominin lokomotifleri arasında yer alan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin İzmir ve Türkiye ekonomisi için büyük bir değer olduğunu söyledi.
Vekiller'den İAOSB'ye hayırlı olsun ziyareti
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ziyaret sırasında konuşan İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, “ Biz Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerimizi burada görmekten mutluyuz. Sorunlarımızı birinci ağızdan anlatma fırsatımız oldu. Biz bu toplantıların birlikteliğin devamını diliyoruz. Sanayicilerin sıkıntılarını muhalefet partimize anlatabilelim. Bundan sonra sayın vekillerimde bu toplantıların devamının iyi olacağını söylediler. İnşallah yakın zaman İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızla da sanayicilerimizi bir araya getirecek, onların sıkıntılarını büyükşehir belediye başkanı ile paylaşacak bir toplantı yapma düşüncemiz var. Ben görüşmemizin çok verimli olduğunu düşünüyorum” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SANAYİCİLERİ BİRER KAMU GÖREVLİSİ OLARAK GÖRÜYOR

Ziyaret sırasında konuşan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, “ Bizde organize sanayi bölgelerinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özelliklede Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Ege bölgesindeki en önemli organize sanayi bölgesidir. Sayın başkanda ekibiyle beraber yeniden seçildiler. Bizde kendilerini hem tebrik edip hem başarılar dilemek üzere geldik . Aynı zamanda da organize sanayi bölgelerinin sorunlarını kendilerinden dinleme fırsatımız oldu. Bu sorunları hem parlamentonun gündemine taşımakta hem de yerel yönetimler bazında çözülecek sorunların çözümünde yardımcı olmak, katkıda bulunmak üzere verimli güzel bir toplantı yaptık. Biz sanayicileri, Genel başkanımızın da dediği gibi birer kamu görevlisi olarak değerlendiriyoruz. İstihdam yaratıp, gerçekten zor işler yapıyorlar. Sanayi sektörü ülkelerine çok büyük katkılarda bulunan ana sektördür. O nedenle bu toplantıları çok önemsiyoruz. İlişkileri de sürekli hale getirmek için kendileri ile konuşuyoruz. CHP olarak sanayicilerimizle sürekli bir ilişki kurmak istiyoruz.

OSB’LER TÜRKİYE’DE İSTİHDAMIN ÖNEMLİ BİR İŞ KAPISI

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise “İzmir’in ekonomisine yön veren kurumların seçim sonrası yeni yönetimlerini ziyaret etme mutluluğunu yaşıyoruz. İzmir’in bu köklü kurumlarının kent ekonomisine yönelik tespitleri kentin geleceğine yönelik projeksiyonları bizim için önem taşıyor. Bunun yasama boyutunda takipçisi olmaya milletvekili olarak devam edeceğiz. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileriz. Bu işsizlik ortamında Türkiye’de istihdamın önemli iş kapısı konumunda organize sanayi bölgelerinin sorunlarının çözülmesi ve bu çözümler konusunda vekiller olarak bize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası