Ege Postası
Geri

Venezuela lideri Snowden’i almadan Rusya’dan ayrıldı

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, Moskova temaslarını tamamlayarak Minsk’e hareket etti. Interfax’a açıklamada bulunan Maduro’ya yakın bir kaynak, Vnukova-2 havalimanından Maduro’nun uçağının kalktığını, önce Minsk’e sonra...
Venezuela lideri Snowden’i almadan Rusya’dan ayrıldı
Haberler / Dünya
3 Temmuz 2013 Çarşamba 01:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, Moskova temaslarını tamamlayarak Minsk’e hareket etti. Interfax’a açıklamada bulunan Maduro’ya yakın bir kaynak, Vnukova-2 havalimanından Maduro’nun uçağının kalktığını, önce Minsk’e sonra da Venezuela’ya gideceğini belirtti.

Şeremetyova Havalimanı'nda transit bölgede bulunan CIA eski çalışanının Maduro’nun uçağında olmadığını kaydeden kaynak, “Cumhurbaşkanı Snowden’i uçağına almadı. Teknik olarak da bu mümkün değildi. Amerikan vatandaşı başka bir havalimanında. Venezuela’ya siyasi sığınma başvurusu da olmadı” dedi.

Basın mensuplarının Snowden’i yanında götürüp götürmeyeceği ile ilgili soruyu yanıtlayan Maduro, CIA eski çalışanı ile ilgili kararı ülkesine döndükten sonra formulize edeceklerini söyledi. RT’ye konuşan Maduro, karar vermeden önce uluslararası toplumun tepkisini de dikkate alacaklarını belirtti.

Maduro gün içinde yaptığı açıklamalarda da Snowden’i kahraman olarak nitelemişti. ABD’nin neden Snowden’i yakalamaya çalıştığını anlamadığını ifade eden Maduro, “O niçin yakalanmak isteniyo? Dünyada masum ülkelerden birinin üzerine füzeleri mi ateşled? Yoksa bomba mı yapt? O nasıl bir tür suç işledi'” sorularını yöneltmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası