Ege Postası
Geri

Veresiye kömür müdürleri yaktı

İzmir’in çeşitli semtlerinde bulunan ilk ve ortaokul müdürleriyle müdür yardımcılarının bulunduğu 40 kişi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gönderdiği bütçe yetmeyince bir kömür satıcısı ile veresiye anlaşma sağladı.
Veresiye kömür müdürleri yaktı
Haberler / İzmir
26 Eylül 2012 Çarşamba 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Öğrencilerin ısınması için çaba harcayan okul yöneticileri, anlaşma yaptıkları kömürcüye ihale verilmiş gibi kayıtlarını işlediler. 40 okulun aynı kişiden kömür aldıklarını ve ihale yapılmadığını belirten rakip kömürcüler, durumu Milli Eğitim ile savcılığa bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı müfettişler yaptıkları soruşturmada suç unsuru bulunmadığını belirtti. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, müfettişlerin aksini düşünerek olayda suç unsuru olduğunu iddia etti. Savcı, ihale yapılmış gibi gösteren 40 okul yöneticisinin kömür ihtiyacını aynı kişiden karşıladıklarını, ihaleye fesat karıştırdıklarını, çıkar amaçlı örgüt kurduklarını iddia etti. Savcının bu iddiasından sonra 40 okul müdürü ile müdür yardımcıları hakkında çete davası açıldı.(Milliyet Ege)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası