Ege Postası
Geri

Voleybol il spor okuluna 150 kişi katılıyor

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘Voleybol İl Spor Okulları’na 150 öğrenci katılıyor.Bölge Antrenörü Merve Çimeli, 5 Ocak Stadı Tribün Altı Antrenman Salonu’nda haftanın 4 günü devam eden spor...
Voleybol il spor okuluna 150 kişi katılıyor
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘Voleybol İl Spor Okulları’na 150 öğrenci katılıyor.

Bölge Antrenörü Merve Çimeli, 5 Ocak Stadı Tribün Altı Antrenman Salonu’nda haftanın 4 günü devam eden spor okuluna, 7-18 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin katıldığını söyledi. Sporcuların antrenmanlara zinde, istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini gelecek için umutlandırdığını ifade eden Çimeli, öğrencilere smaç, blok ve plase gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardığını kaydetti.
Çimeli şöyle devam etti: “Spor okuluna ilgi gün geçtikçe artıyor. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Velilerin de duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor.”

Tesis ve malzeme konusunda hiçbir eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Çimeli, il spor okullarına büyük önem veren ve her türlü eksiklerin giderilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası