Ege Postası
Geri

Vücuduna sardığı uyuşturucuyu İzmir'e sokamadan yakalandı

Uşak'ta kontrol amacıyla durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsündeki bir kadın yolcunun göğüs ve bel kısmına sarılmış poşetlerde, 1 kilo 25 gram metamfetamin adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucuya el koyan polis, olayla ilgili 2 kadını gözaltına aldı.
Vücuduna sardığı uyuşturucuyu İzmir'e sokamadan yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
20 Mart 2017 Pazartesi 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara-İzmir Karayolu'nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda bu sabah denetim noktası oluşturdu. İzmir'e giden bir yolcu otobüsünü durduran polis, birlikte yolculuk yapan 28 yaşındaki A.B. ve 34 yaşındaki R.B. adlı kadınları da kontrol etti.

A.B.'nin göğüs ve bel kısmına sarılmış poşetlerde piyasa değeri 400 bin TL olan 1 kilo 25 gram metamfetamin adlı uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucuya el koyan polis, A.B. ve R.B.'yi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası