Ege Postası
Geri

YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçmenler anlık olarak takip edebilecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen cumhurbaşkanı adaylarımız, dün Kurul’umuz tarafından ilan edilmiştir. Kurul’umuzun yapmış olduğu yeni bir uygulamayla bugün itibarıyla il, ilçe bazında hangi adaya imza verildiğinin, şu anda huzurda bulunan ekranda anlık olarak takibi mümkündür” dedi.
YSK Başkanı Ahmet  Yener: Seçmenler anlık olarak takip edebilecek
Haberler / Güncel
22 Mart 2023 Çarşamba 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YSK Başkanı Ahmet Yener, bugün yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen cumhurbaşkanı adayları için imza toplaması sürecine ilişkin bilgi verdi. Yener, şöyle konuştu:

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçiminde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen cumhurbaşkanı adaylarımız, dün Kurul’umuz tarafından ilan edilmiştir. Bugün, seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin imza toplama süreci başlamış olup 27 Mart Pazartesi günü saat 20:00 itibarıyla sona erecektir. Bu sürecin Türk milletine ve demokrasisine hayırlı olmasını diliyoruz.

“HANGİ ADAYA İMZA VERİLDİĞİNİN ANLIK OLARAK TAKİBİ MÜMKÜN”

Kurul’umuzun yapmış olduğu yeni bir uygulamayla bugün itibarıyla il, ilçe bazında hangi adaya imza verildiğinin, şu anda huzurda bulunan ekranda anlık olarak takibi mümkündür. Mümkün oldukça şeffaf, güvenilir bir ortam yaratmak amacıyla salonda isteyen adaylarımız ve temsilcilerimizin imza süreci sona erene kadar takip etme imkanları vardır. Zaman içerisinde de günlük veriler, gün sonunda siz değerli basın mensuplarıyla da paylaşılacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası