Ege Postası
Geri

Yabancı patenciler, kamp için Beylikdüzü’nü tercih etti

2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristan‘dan 70 sporcu, yaz kampı için Beylikdüzü Icetanbul buz pistini tercih etti. Milli patenci Eray Özbal kordinatörlüğünde kamp yapan sprocular ve antrenörler, piste tam...
Yabancı patenciler, kamp için Beylikdüzü’nü tercih etti
Haberler / Güncel
29 Haziran 2013 Cumartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristan‘dan 70 sporcu, yaz kampı için Beylikdüzü Icetanbul buz pistini tercih etti. Milli patenci Eray Özbal kordinatörlüğünde kamp yapan sprocular ve antrenörler, piste tam not verdi.


6 haftaya yayılan antrenmanlar, 26 Temmuz‘da sona erecek.

Beylikdüzü’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren patencilerden Julia Mitovski,
“Kamp çok iyi gidiyor. Antrenmanların ardından dinlenmek için sahile iniyor, denize giriyoruz.” dedi. Takım antrenörleri Edit Szaraz ve Andras Szaraz ise “Icetanbul harika. Çok beğendik. 6 haftamızı alacak kamptan gençler çok iyi faydalanacak.” ifadelerini kullandı.


Buz pateni yapan sporcularla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın ise muhtelif ülkelerden gelen sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Geleceğin şampiyonları Beylikdüzü'nde yetişecek. Biz her daim sporun ve sporcunun yanındayız.” dedi. Yalçın, daha sonra sporculara başarılar diledi ve günün anısına fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası