Ege Postası
Geri

Yanan otomobilde 2 ceset bulundu

Kütahya'nın Aslanapa ilçesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yanan otomobilde 2 kişinin cesedi bulundu.
Yanan otomobilde 2 ceset bulundu
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2017 Pazar 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy yakınlarında meydana geldi. Dün saat 21.30 sıralarında Örenköy- Aslıhanlar köyü yolunda yanmış  otomobili görenler durumu jandarmaya bildirdi. Gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, tamamen yanmış olan 43 RE 791 plakalın aracın sürücü koltuğu ile yanındaki koltukta 2 kişinin yanmış ve tanınmayacak halde olan cesetleri ile karşılaştı. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cesetler otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yanan otomobilin Aslıhanlar köyünde oturan B.Ç. adlı kişiye ait olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

ÖLENLER DAYI-YEĞEN 

Kütahya'da, henüz belirlenemeyen nedenle yanan otomobilde cansız bedenleri bulunan 2 kişinin, Serkan Sarı (17) ile dayısı Kamil Çolak (37) olduğu belirlendi.

Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy yakınlarında yanan 43 RE 791 plakalı otomobil, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Jandarma ekipleri, otomobilde incelemelerini sürdürürken, Çolak ile yeğeni Sarı'ya ait olduğu belirlenen iki cenaze, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ölen Kamil Çolak'ın kasten yaralama, uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından emniyette suç kaydının bulunduğu, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası