Ege Postası
Geri

Yanan prefabrik okulun yerine 16 derslikli yeni okul yapılacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 Nisan tarihinde elektrik panosundan çıkan yangın sonrasında 8 derslikli bir bloğu tamamen yanan Karaçulha Çok Programlı Lisesi için betonarme okul yapılacak. İki hafta içerisinde inşaatına başlanacak okul,...
Yanan prefabrik okulun yerine 16 derslikli yeni okul yapılacak
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 18:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 Nisan tarihinde elektrik panosundan çıkan yangın sonrasında 8 derslikli bir bloğu tamamen yanan Karaçulha Çok Programlı Lisesi için betonarme okul yapılacak. İki hafta içerisinde inşaatına başlanacak okul, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirilecek.

        Fethiye'nin Karaçulha beldesinde bulunan prefabrik bir lisede 3 Nisan tarihinde yangın çıkmış ve okulun bir bloğu yanmıştı. Yangın sonrasında okulda ikili eğitime geçilirken, öğrencileri sevindirecek haber AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa'dan geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve partililerle okulda inceleme yapan Boğa, yeni okulun inşaatına 2 hafta içerisinde başlanacağını duyurdu. Betonarme olarak yapılacak okulun 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yetişeceğini kaydeden Boğa, Milli Eğitim Bakanı'nın talimatı ile sürecin hızlı bir şekilde işletildiğini ifade etti.

        Yapılacak yeni okulun 16 derslikli olacağını bildiren Boğa, "Allah bir daha böyle felaketler göstermesin bize. Büyük bir yangın geçiren okulumuzda çok şükür herhangi bir can kaybı veya yaralanma olayı olmamıştır. Yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılının ikinci yarısında öğrencilerimiz prefabrik okuldan kurtulup betonarme okullarında eğitim almaya başlayacak." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası