Ege Postası
Geri

Yapılandırma başvuru ve ödeme süresi uzatıldı

Aliağa Belediyesi, yapılandırma başvuru ve ödemelerinin süresinin uzatıldığını duyurdu.
Yapılandırma başvuru ve ödeme süresi uzatıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ocak 2021 Pazar 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kasım ayında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun’ hükümlerinden yararlanmak için öngörülmüş olan başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri bir ay uzatıldı. Buna göre vatandaşlar yapılandırma başvurularını son gün olan 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapabilecek. Borçlarını taksitle ödemek isteyenler 6, 9, 12 ya da 18 taksiti tercih edebilecek. Aliağa Belediyesi yapılandırma fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşları için https://ebelediye.aliaga.bel.tr/ adresinden online hizmet veriyor.

Yapılandırma kapsamında; Gelir, kurumlar KDV, ÖTV, MTV, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileri, ceza ve gecikme faizleri, prim borçları, köprü ve trafik cezaları, öğrenim kredisi borcu, kamunun kira alacakları, TOBB-TESK-Barolar Birliği aidatları, çiftçilerin Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçları ile orman köylülerinin kredileri kapsam dahilinde yer alıyor.

Vatandaşlar yapılandırma işlemleri için interaktif Vergi Dairesi ya da e-devlet'e giriş yapıp ‘Yapılandırma İşlemleri’ kısmından borçlarının tamamını yapılandırabilecekleri gibi bağlı bulundukları vergi dairesine doğrudan veya posta yoluyla da başvurabiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası