Ege Postası
Geri

Yaralı taksi sürücüsünü ve yolcuyu araçtan vatandaşlar çıkardı

Başkent’te meydana gelen bir trafik kazasını son anda fark eden ticari taksi kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Taksi sürücüsü ve yolcu yaralandı. Vatandaşlar taksi sürücüsünü ve yolcuyu araç içinden karga tulumba çıkardı.Sıhhiye’de...
Yaralı taksi sürücüsünü ve yolcuyu araçtan vatandaşlar çıkardı
Haberler / Güncel
17 Kasım 2013 Pazar 07:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkent’te meydana gelen bir trafik kazasını son anda fark eden ticari taksi kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Taksi sürücüsü ve yolcu yaralandı. Vatandaşlar taksi sürücüsünü ve yolcuyu araç içinden karga tulumba çıkardı.

Sıhhiye’de Atatürk Bulvarı üzerinde Sıhhiye’den Ulus’a doğru seyir halindeki Veysel Kavlak’ın kullandığı 06 T 6509 plakalı ticari taksi, güzergahı üzerindeki başka bir kazayı son anda farkedince, direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüjdeki ağaca çarptıktan sonra, karşı yola geçerek durabildi.

O sırada, başka bir kazanın çekimini yapan gazeteciler, olay yerine koştu. Taksi sürücüsü Veysel Kavlak, direksiyon başında akrabalarını arayarak telefonla arayarak “Kaza yaptım, ölüyorum” diye feryat etti. Bu sırada kaza yerinden geçmekte olan diğer taksi şoförleri, kazazedelerin yardımına yetişti. Yaralı sürücü aracın içinden çıkarılırken, taksinin yan koltuğunda bir de yolcunun bulunduğu farkedildi.

Vatandaşlar, yaralı yolcuyu da karga tulumba araçtan çıkartarak, yolun kenarına kaldırımın üstüne bıraktılar. Her iki yaralı da yerde ambulans beklemeye başladı. Kazadan yaklaşık 5 dakika sonra olay yerine ulaşan ilk sağlık ekibi, taksinin sürücüsünü sedyeyle ambulansa aldı.

Diğer yaralı ise, yerde dakikalarca ambulans beklemeye devam etti. Yaklaşık 10 dakika sonra da ikinci ambulans olay yerine gelerek, yaralı yolcuyu aldı. Her iki yaralı da hastanelere götürüldü.

Bu arada, Atatürk Bulvarı üzerinde aynı saat içinde meydana gelen diğer trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslara konulurken, yaralılardan biri kendisini görüntülemeye çalışan kameralara tepki gösterdi. Yaralılar hastanelere sevkedilirken, polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası