Ege Postası
Geri

Yaratıcılık engel tanımadı

EGE Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri resim yapıp, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleriyle birlikte tişörte bastı.
Yaratıcılık engel tanımadı
Haberler / İzmir
21 Mayıs 2016 Cumartesi 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İEÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin staj yaptığı Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'ne konuk oldu. İEÜ Balçova Kampüsü'nde isteklerini, hayallerini kâğıda çizen öğrenciler, daha sonra atölyelerde resimlerini, tişörte aktardı.

İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elvan Özkavruk Adanır, üniversitenin Çocuk Gelişimi Programı ile birlikte Engelliler Haftası kapsamında ortak bir etkinlik yaptıklarını belirterek, "Engelli çocuklarımız çok yaratıcı ve içten resimler yaptı. Onlarla farklı bir etkinlik gerçekleştirdik ve resimlerini tişörtlere birlikte bastık. Çok heyecanlı ve eğlenceli bir gün yaşadık. Birlikte ortaya bir ürün çıkardık" dedi. 

İEÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Ezgi Oral da, program öğrencilerinin özel eğitim merkezlerinde staj yaptığına dikkat çekerek, "Engelli çocuklarımızın, kendilerini keşfetmeleri açısından bu tür etkinlikler önem kazanıyor. Öğrencilerimiz, istedikleri resimleri yaptı. Hayallerini pastel boyalarla resmettiler. Resimlerin hepsi dijital ortama aktarıldı. Moda ve Tekstil Bölümü öğretim üyelerimiz tarafından tişört baskısına hazır hale getirildi. Bir ekip çalışması oldu ve sonuçta ortaya çok şık tişörtler çıktı" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası