Ege Postası
Geri

Yargıtay ve Danıştay’da arama: Kapıda gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis, Yargıtay ve Danıştay binalarında arama başlattı.
Yargıtay ve Danıştay’da arama: Kapıda gözaltı
Haberler / Güncel
18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Polis ekipleri, listelerden kontrol ederek üyeleri içeri aldılar. Listede ismi bulunan ve Yargıtay’a gelen yüksek yargı mensupları hakkında gözaltı işlemi uygulandı.

Sabah erken saatlerinden itibaren Yargıtay ve Danıştay’ın giriş nizamiyeleri önünde polis ekipleri beklemeye başladı. Polis ekipleri, listelerden kontrol ederek üyeleri içeri aldılar. Listede ismi bulunan ve Yargıtay’a gelen yüksek yargı mensupları hakkında gözaltı işlemi uygulandı. Bu üyelerin odalarındaki aramalar da polis ekiplerince sürdürülüyor. Arama nedeniyle Yargıtay ve Danıştay’a kimse alınmazken, Yargıtay personeli de üye odalarına kesinlikle girmemeleri konusunda uyarıldı.

Öte yandan Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, FETO'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki üyesi Alparslan Altan ve Erdal Tercan hakkında disiplin soruşturması işlemlerini başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası