Ege Postası
Geri

Yaşar Büyükanıt yoğun bakımda!

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt akşam saatlerinde rahatsızlanarak Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Büyükanıt'ın yoğun bakımda olduğu öğrenilirken, kızı Bengü Caymaz Büyükanıt, korkulacak bir şey olmadığını söyledi.
Yaşar Büyükanıt yoğun bakımda!
Haberler / Güncel
7 Mart 2017 Salı 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bugün akşam saatlerinde spor yaptıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Spor yaptıktan sonra eşiyle dışarı çıkan Büyükanıt, aniden terlemeye başladı.

Hemen Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt yoğun bakıma alındı. 

Büyükanıt'ın kızı Bengü Caymaz Büyükanıt hastanedeki işlemler sırasında basın mensuplarının, "Önemli bir şey var mı'" sorusuna, "Yok" diyerek cevap verdi. Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın bu geceyi yoğun bakımda geçireceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası