Ege Postası
Geri

Yaşar Sever'in beyin cerrahi bölümüne yatışı yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesi AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Sever, geçirdiği trafik kazası sonrası Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi altına alındı.Ereğli'de bir aracın çarpması sonucu...
Yaşar Sever'in beyin cerrahi bölümüne yatışı yapıldı
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 19:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesi AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Sever, geçirdiği trafik kazası sonrası Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi altına alındı.

Ereğli'de bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'in yapılan ilk müdahalesinde beyin travması geçirdiği ve Beyin Cerrahı bölümüne yatışının gerçekleştiği öğrenildi. Kazanın meydana gelmesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Partili yöneticiler ve önceki dönem ilçe başkanları hastaneye akın etti. Doktorlardan sürekli bilgi alan partililer, hastane önünde beklemeye başladı.

Bu sırada hastaneden çıkan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, görünmez bir kaza yaşandığını ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiklerini söyledi. Çakır, "Şu an geçmiş olsun diliyoruz biz kendisine. O yüzden geldik. Doktor kontrolü altında takip devam ediliyor. Şu an için hayati tehlikesi gözükmüyor inşallah. Ama yine de doktor kontrolünde süreci takip ediyoruz. Üzücü bir olay." dedi.

"BAŞKANIMI HAVADA UÇARKEN GÖRDÜM"

Kaza esnasında Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'in yanında olan AK Partili Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, bir anda başkan Yaşar Sever'i havada gördüğünü söyledi. Erdoğdu, o anı şöyle anlattı: "Her zaman ki gibi beraber Ereğli'ye geldik. İşlerimizi hallettik. Meydan başında bir lokantanın çıkışında başkanım benden 8-10 metre öndeydi. O esnada ben bir 'Anam' sesi duydum. Ben başkanı arabaya mı gitti, başka bir dükkana mı girdi diye araştırırken havada uçarken gördüm. Bir de yere düşüşünü gördüm. Gelen araç, önündeki aracı sollarken başkanı görmemiş. Muhtemelen hızlı olmalı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası