Ege Postası
Geri

Yatağan'da orman yangını

Muğla’nın Yatağan İlçesi’ne bağlı Katrancı Köyü’ndeki fıstık çamı ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. 3 hektarlak alanda etkili olan yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.
Yatağan'da orman yangını
Haberler / Ege
5 Eylül 2012 Çarşamba 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MUĞLA - Katrancı Köyü’ndeki ormanlık alandan bugün saat 13.30 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. Orman Gözetleme Kulesi tarafından dumanların farkedilmesi üzerine bölgeye önce 10 arazöz ve 50 orman işçisi sevk edildi. Ormanlık alandaki yangının rüzgarın da etkisiyle büyüme eğilimi göstermesi üzerine Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 1’er helikopter ile Milas Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki bir söndürme uçağı da taviye olarak bölgeye gönderildi. Yangına havadan ve karadan müdahele sürerken, köylüler de söndürme çalışmalarına destek verdi. Söndürme çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedenini araştırıldığı bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası