Ege Postası
Geri

Yavaş'tan Altınok'un 'mal varlığına' ilk yorum

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı paylaşımına ilişkin ilk yorumunu yaptı. Yavaş, "Olması gereken budur. Çok da zor değilmiş" dedi.
Yavaş'tan Altınok'un 'mal varlığına' ilk yorum
Haberler / Politika
16 Mart 2024 Cumartesi 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de seçim çalışmaları sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yavaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı açıklamasına dair yorumlarda bulundu.

"ÇOK DA ZOR DEĞİLMİŞ"

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı açıklamasına ilişkin bir soruya Mansur Yavaş, "Yorumunu halk yapacak, benim değerlendirme gibi bir lüksüm yok. Ben bütün kamu idarecilerinin mal beyanlarını açıklaması gerektiğini söyledim sadece, olması gereken budur. Oldu, çok da zor değilmiş" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

ABB Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi mal varlığı beyanını paylaşmış ve diğer adaylara mal varlığı açıklama çağrısı yapmıştı.

Bunun üzerine Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok önce 'Mülk benim değil Allah'ın' demişti ardından önceki gün mal varlığını açıkladı.

Altınok'un mal varlığı tartışmalara neden oldu.

 

'Mülk Allah'ın' diyen Turgut Altınok; onlarca ev, arsa ve tarla sahibiymiş

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası