Ege Postası
Geri

Yavru köpekler için seferber oldular

İzmir'in Buca ilçesi Yaylacık Mahallesi'ndeki metruk bir binada kalan 2 anne ve 19 yavru köpek için, sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup hayvansever tarafından 1 saatte tam 52 kilo mama toplandı. Bir saatte 52 kilo mama topladılar
Yavru köpekler için seferber oldular
Haberler / İzmir
19 Aralık 2017 Salı 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca'nın Yaylacık Mahallesi'ndeki boş bir binada geçen pazar akşam saatlerinde ağlayan köpekleri fark eden Nermin Bozlu ve oğlu Yiğit Bozlu, sosyal medya üzerinden seferberlik başlattı. Facebook'taki Bucalılar grubu üzerinden bir duyuru paylaşan Nermin Bozlu, 1 saat içinde toplam 52 kilo mama toplayarak, aç kalan ve soğukta üşüyen köpekleri besledi. Evinde de bir köpek baktığını belirten Bozlu, şöyle dedi:

"21 köpeği beslemek zor. Anneleri sabah gidip geliyorlar ama yavrular bu boş binada ağlıyordu. Acil yardım istedim ve sağolsun duyarlı Bucalılar hemen harekete geçti. Gece saatlerinde köpekleri doyurma harekatı başlattık ve 1 saat içinde topladığımız 52 kilo mama ile can dostlarımızı besledik. Herkese teşekkür ediyorum."

Sabah saatlerinde boş binadaki hayvanları ziyaret eden Bozlu, hayvanseverlerin desteğiyle mama teminine devam edeceklerini söyledi. Bozlu, yavru köpekleri annelerini emdikleri için barınağa götürmeyeceklerini belirterek desteğe devam edeceklerini ifade etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası