Ege Postası
Geri

Yaz okullarında çocuklar 11 branşta eğitim alıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Yaz Okullarında 2 bin 300 öğrencinin kayıtlı olduğunu ve basketbol ile yüzme branşlarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç,...
Yaz okullarında çocuklar 11 branşta eğitim alıyor
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Yaz Okullarında 2 bin 300 öğrencinin kayıtlı olduğunu ve basketbol ile yüzme branşlarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, basketbol, voleybol, masa tenisi, step-aerobik, halk oyunları, yüzme, tekvando, bilgisayar, okçuluk, kickboks, hentbol olmak üzere 11 ayrı branşta öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirdiğini belirtti. Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi'nce açılan yaz okulu spor kurslarında öğrenciler kış aylarındaki yorgunluk ve stresten kurtuluyorlar. Öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor hem de yeni arkadaşlıklar kurarak toplumda paylaşmayı ve birlikte yaşamayı öğreniyor. Yaz okulunda 9 spor dalı bulunmaktadır. Ancak öğrencilerin büyük bir kısmı basketbol ve yüzme dallarına ilgi gösteriyor. Yoğunluk bu iki spor dalında olmaktadır.” dedi.

Melikgazi Belediyesi'nce 11 ayrı semtte inşa edilen sosyal ve spor tesislerinde yaz okulunun devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yüzme ve basketbol dallarındaki öğrenciler ile bir bakıma Kayseri’de futbol ve basketbol takımlarına altyapı için sporcu yetiştirdiklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası