Ege Postası
Geri

Yelekli, esnafa el uzattı

Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe esnafını ziyaret etti. Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana Güzelbahçe’deki sivil toplum kuruluşları ve muhtarları ziyaret eden Uğur Yelekli, Güzelbahçe esnafını da kapı kapı dolaşarak ziyaret etti. Esnafla ilçenin sorunları üzerine sohbet eden Yelekli, “Sizden oy istemeye gelmedim. Dostluğunuza talibim. Bundan sonra daha sık buluşacağız ve belediye başkanı olmam durumunda Güzelbahçe’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.
Yelekli, esnafa el uzattı
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2013 Çarşamba 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe’de CHP’nin iddialı belediye başkan aday adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe esnafını gezdi. Mithatpaşa Caddesi üzerindeki esnafı ve Balık Hali’ni ziyaret eden Yelekli, esnafa, “El ele güler yüzlü bir Güzelbahçe yaratacağız” diye konuştu.

ESNAF ÖNÜ KESİLMEYECEK
Yelekli, Güzelbahçe esnafına, “Bugüne kadar 25 yıllık siyasi tecrübem bana çok şey öğretti. Esnaflık yapan bir arkadaşınız olarak, CHP’de Esnaf Komisyon Başkanlığı yaptım. Kemeraltı’nda esnaf teşkilatında başkan yardımcılığı, Ticaret Odası meslek komite başkanlığı ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği yönetim kurulu üyeliği Dolayısıyla, esnafın ne tür zorluklar içinde olduğunu biliyorum. Güzelbahçe’de de esnafımızın önünü kesen sorunları tespit edip çözümleri için de hep birlikte karar alacağız” sözlerine yer verdi.

SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM
Yelekli, CHP’de yer aldığı ilk günden bu yana önemli çalışmalara imza attığını kaydederek, “Sadece siyasetçi olarak değil; bir yurttaş, bir birey olarak da bugüne kadar kimseyi mahcup etmedim. Beklentileri, sorunları doğru tespit edip gerekeni yaptım. Bizler, sorun konuşan değil; sorun çözen bir tarzda hareket etmeliyiz, dedim her zaman. Bu nedenle bugüne kadar kime elimi uzattıysam, elimi mutlaka tutmuştur. Güzelbahçeli esnaf kardeşlerime de elimi uzatıyorum ve el ele yürüyelim diyorum. Çünkü kalite beklentilere cevap vermektir. Emin olun sizleri de utandırmayacağım” ifadesini kullandı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası