Ege Postası
Geri

Yelkende çifte şampiyonluk

Laser 4.7 Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda Bodrum Yelken Kulübü’nü temsil eden Anıl Çetin, çifte şampiyonluğa imza attı. Laser 4.7 Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonası, Macaristan'ın Balaton Gölü’nde 245 sporcunun katılımıyla...
Yelkende çifte şampiyonluk
Haberler / Spor
14 Temmuz 2013 Pazar 01:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Laser 4.7 Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda Bodrum Yelken Kulübü’nü temsil eden Anıl Çetin, çifte şampiyonluğa imza attı.

Laser 4.7 Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonası, Macaristan'ın Balaton Gölü’nde 245 sporcunun katılımıyla 6-13 Temmuz günleri arasında gerçekleşti. Şampiyonada Bodrum Yelken Kulübü’nü temsil eden Anıl Çetin ise hem dünya hem de Avrupa şampiyonu oldu.

Yakaladığı şampiyonlukların haklı gururunu yaşadığını kaydeden Çetin, "Ülkemi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olduğum için çok mutluyum. Başarımda emeği geçenlere ve bana büyük destek olan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası