Ege Postası
Geri

Yen Final'i kap bileti

Vestel’i yenerek ligde kalma yolunda dev adım atan Gelişim Koleji, cumartesi günü Final Gençlik engelini de kayıpsız geçerse kabus dolu sezonu mutlu noktalayacak.
Yen Final'i kap bileti
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde son 2 haftaya düşme hattındaki 5 takım 13’er galibiyetle girerken Gelişim Koleji’nde tüm gözler, cumartesi günü saat 15:00’te Final Gençlik ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. İkili averajda Göztepe Sportif ve Pertevniyal’a karşı üstte, Pi Koleji’ne göre altta olan sarı-yeşilli ekip, aynı galibiyet sayısındaki Final Gençlik’i de yendiği takdirde, son maçı beklemeden kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyecek. TB2L’de uzun yıllardır böyle bir kümede kalma mücadelesi yaşanmadığını belirten Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar “İkinci yarı 10 maç kazanan Pi Koleji, son üç haftayı galip kapatıp lige tutunan Pertevniyal, ikide iki yapan Göztepe Sportif, son 7 maçta 2 galibiyet alan Final Gençlik ve biz son iki haftaya 13’er galibiyetle giriyoruz. Üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle 10 maç kazanamadığımız bir dönemde bu sıkıntılı sürecin içerisine düştük. Geçen hafta Vestel’i yenerek bu noktaya inecek takım olmadığımızı gösterdik. Ligde kalmamız için 1 galibiyete ihtiyacımız var ve bir an önce bunu alarak kabusu bitirmek istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası