Ege Postası
Geri

Yeni Foça inşaatı başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından, Yeni Foça’da yapılacak olan kanalizasyon inşaatı için Foça Belediyesi Yeni Foça Hizmet Binası’nda toplantı yapıldı.
Yeni Foça inşaatı başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ekim 2014 Perşembe 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Toplantıya, Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ, İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, yüklenici firma yetkilileri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Yenifoça Kanalizasyon İnşaatı için, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve Usev İnş.Taah.Bilg.Müh.San. ve Tic. Ltd.Şti. & Bulaş İnş.Taah. ve Tic.Ltd.Şti. arasında, 22.10.2014 tarihinde sözleşme imzalandı.

Yeni Foça Kanalizasyon İnşaatı, 20.830.243,07 TL. bedelle ihale edildi. 900 takvim günü olarak belirlenen işin, 17.04.2017 tarihine kadar bitirileceği belirtildi.

Yaklaşık 2,5 yıllık bir sürenin ardından, Yeni Foça foseptikten kurtulacak ve evsel atıklar arıtmadan geçirilecek. Cumhuriyet Mahallesi Korucak Mevkii'nde 26 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan tesis, günde 10 bin metreküp evsel atık su arıtacak. Avrupa standartlarında inşa edilecek olan tesis, azot ve fosfor giderimini sağlayacak. Koku giderim sisteminin de yer alacağı tesiste, arıtılmış sular UV ile dezenfekte edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası