Ege Postası
Geri

Yeni MYK sonrası Gökçen'den ilk yorum: 'Başarılar diliyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün açıklanan Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) belli olmasının ardından açıklamalarda bulunan İzmir CHP Milletvekili Gökçe Gökçen; "Yeni görev alan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.
Yeni MYK sonrası Gökçen'den ilk yorum: 'Başarılar diliyorum'
Haberler / Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimler sonrası istifaları alınan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) için yeni gelecek isimler merak konusu olmuştu.CHP Lideri Kılıçdaroğlu bugün yeni MYK'yı açıkladı. 17 olan MYK üyesi 15'e düşürülürken önceki MYK'da Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Gökçe Gökçen yaptığı açıklamada yeni seçilen MYK üyelerine başarılar diledi. 

"HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM"

Gökçen; "Merkez Yönetim Kurulumuzda 2018 yılından bu yana önce İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, ardından Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevimi sürdürdüm. Çok mücadele ettik, çok öğrendik ve çok büyük sorumluluklar aldık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bu sürede beraber görev yaptığım kurul arkadaşlarıma ve her zaman partimizin vicdanı olarak fedakarca çalışan örgütlerimize teşekkürü bir borç biliyor, yeni görev alan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası