Ege Postası
Geri

Yeni evli çifte CHP rozeti!

CHP İzmir İl Örgütü, CHP'nin 94'üncü kuruluş, İzmir'in 95'inci kurtuluş yıldönümü nedeniyle Tarihi Havagazı Fabrikası'nda kutlama yaptı. 9 Eylül'de evlendiler, kutlamaya geldiler
Yeni evli çifte CHP rozeti!
Haberler / Yerel Politika
10 Eylül 2017 Pazar 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Başkanı Asuman Ali Güven, il yönetimi, ilçe başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP'li ilçe belediye başkaları ve partililer kutlamaya katıldı.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlama töreninde ilginç bir an yaşandı. Kutlamaya gelinlik ve damatlıklarıyla gelen yeni evli çift Akın Görgünç ve Cansel Görgünç'e CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ile birlikte CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat CHP rozeti taktı.

Üzerinde, 'Cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü bir nesil yetiştirmek için evleniyoruz' yazılı dövizi ellerinde tutan çift, CHP'nin yıldönümü pastası önünde tebrikleri kabul etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası