Ege Postası
Geri

Yeni iskelede, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı heyecanı yaşandı

Hatay'ın İskenderun ilçesi sahilinde Kabotaj Bayramı kutlandı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 87. yıl kutlama törenine katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Civelek, kabotaj hakkının Türk...
Yeni iskelede, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı heyecanı yaşandı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay'ın İskenderun ilçesi sahilinde Kabotaj Bayramı kutlandı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 87. yıl kutlama törenine katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Civelek, kabotaj hakkının Türk bayrağına ve ulusuna verildiği tarih olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 87. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen törende, Liman Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası’nın çelenkleri sunuldu. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Liman Başkan Vekili Mustafa Yolcu, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik, Tedaş İskenderun İlçe İşletme Müdürü Yusuf Coşkun, İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa ve öğrenciler, denizcilik ve gemi acentaları temsilcilerinin katıldığı tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve bayrağın göndere çekilmesiyle sona erdi.

İskenderun Belediye Başkanı Civelek ve törene katılanlar, tören bitiminde Atatürk Anıtı arkasında yapımı tamamlanan iskeleye geçti. Yapılan iskeleye halkın büyük ilgi gösterdiğini, halkın denizle yakınlaştığını söyleyen Belediye Başkanı Civelek, iskeleye tur gemilerinin yanaşacağını ifade etti. İskelede İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi öğrencileriyle sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 87. yıldönümü kutlaması ile Piri Reis Dünya Haritası’nın 500. yıldönümü münasebetiyle 2013 yılı Piri Reis’i anma yılı olarak tören ve etkinlikler düzenlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası