Ege Postası
Geri

Yeni yayın döneminde zamana değer katacak

Yayın hayatına 21 yıldır aralıksız devam eden Moral FM, yeni yayın döneminde de yeni programları ve programcılarıyla dinleyenleriyle buluşacak. 'Zamana değer katar' sloganıyla yayın yapan Moral FM, karasal olarak Türkiye’nin yüzde 80'ine,...
Yeni yayın döneminde zamana değer katacak
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yayın hayatına 21 yıldır aralıksız devam eden Moral FM, yeni yayın döneminde de yeni programları ve programcılarıyla dinleyenleriyle buluşacak. 'Zamana değer katar' sloganıyla yayın yapan Moral FM, karasal olarak Türkiye’nin yüzde 80'ine, uydu üzerinden Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarına, internetten ise bütün dünyaya 24 saat kesintisiz yayın yapıyor.

Moral FM, kadrosuna yeni katılan birbirinden tecrübeli programcılar ile yeni yayın döneminde birbirinden farklı programlarla dinleyenlerin karşısına çıkacak. Hazırlanan yeni programlar ise şöyle olacak:

* Radyonun aynı zamanda Genel Yayın Yönetmeni olan İsmail Tongar, Moralli Günler Türkiye programıyla hafta içi her gün saat 10 da dinleyenleri ile buluşacak.

* Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut pazartesi günleri saat 14'de Bakış Açısı programıyla haftanın yaşanmışlıklarına farklı bir bakış açısı getirecek.

* Saliha ve Zekeriya Erdim çifti, beraber hazırlayıp sundukları Aile Okulu programını yıllar sonra Moral FM de tekrar hayat geçirecek.

* Hafta içi her gün saatler 18.30'u gösterdiğinde Moral FM, dinleyenlerine bu sefer esprili yüzünü gösterecek. Yıllardır sahne gösterileri, müzik eğlence programlarıyla adından söz ettiren Burak Sezen, Moral FM de yaklaşık 7 yıl aradan sonra yine dinleyenleri ile Burak’la Hasbihal programında buluşacak.

* Perşembe günleri saat 20.30 da dinleyenleri ile buluşacak bir başka isim ise Dünya Kur’an okuma birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu. Maide-i Kuran programında her hafta bir hafız ya da kurrayı ağırlayacak olan Güneşdoğdu, dinleyenlerine Kur’an ziyafeti sunacak.

* Cuma günleri saat 14'de alanında uzman isimlerle Fatih Çıtlak, Mesnevi'den ve Ataullah İskenderi Hazretleri'nin eseri Hikem-i Ataiye'den bilgileri dinleyenleri ile paylaşacak.

* Son dönemde Can Simitleri kitabıyla adından söz ettiren Cemil Tokpınar da yeni yayın döneminde kitabıyla aynı ismi taşıyan Can Simitleri programında nafile ibadetler hakkında dinleyenleri ile her Pazar saat 15'de buluşacak.

* Hafta içi her gece saatler gece yarısını gösterdiğinde Kubilay Aktaş, Gece Yolculuğu programıyla dinleyenleriyle buluşacak.

* Sosyal medya gündemini de dinleyicilerine aktarmayı ihmal etmeyen Moral FM, her Cuma saat 20.30'da Nur Haktan'ın sunumuyla sosyal medyada olup bitenleri dinleyenleriyle paylaşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası