Ege Postası
Geri

Yeniden Refah Partisi yöneticisi: Partide eğilim 'ittifak olmaması' yönünde

Yeniden Refah Partisi (YRP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, eski Kocaeli il Başkanı Mehmet Aras, partilerinde genel eğiliminin Cumhur İttifakı ile ittifak yapmamak olduğunu belirtti.
Yeniden Refah Partisi yöneticisi: Partide eğilim 'ittifak olmaması' yönünde
Haberler / Politika
13 Mart 2023 Pazartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti'nin Cumhur İttifakı saflarına katmak için görüşmeleri sürdürdüğü Yeniden Refah Partisi (YRP) yönetiminden kritik bir açıklama geldi.


T24'ün haberine göre, YRP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve eski Kocaeli il Başkanı Mehmet Aras, ittifak görüşmeleri kapsamında partisinin, Cumhur İttifakı’ndan karşılanmasını istediği 30 maddelik bir talebi olduğunun altını çizerken şöyle devam etti:

“Şöyle diyoruz, siz bize geldiniz ama bizim milli görüşün ilkeleri var. Denk bütçesinden, eş başkanlığa kadar. Borçlanma konuları var tabi. Biz bunları bir görüşün dedik Cumhur İttifakı’na. Onlar da bunları görüşecekler. Salı günü de, yani yarın, bizimkiler 'evet' veya 'hayır' diyecek. Büyük çoğunluk ise ittifak olmaması yönünde kanaat bildirdi. Ama kararı genel merkez verecek. Genel merkez bir karar verirse yapacak bir şey yok Siyasi Partiler Kanunu’na göre. Henüz daha 'evet', 'hayır' demedi. Genel Başkan, sadece görüşlerimizi aldı” diye konuştu.

"ANKARA'NIN TAPUSUNU DA VERSENİZ..."

Habere göre, şart koştukları maddelerin kabul edilmesi gerektiğini belirten Aras, "Tayyip Bey ile aynı dönemde, aynı partide belediye başkanıydım. Milli Görüş elbisesini çıkarıp papaz elbisesini giydi. Eş başkanlık yaptı. Irak’ın bombalanmasını kabul etti. Bana Ankara’nın tapusunu da verseniz ben 'evet' diyemem. Yarın Allah'a hesap vereceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası