Ege Postası
Geri

Yenimahalle’de arsa değerleri arttı

Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Arsa Metrekare Birim Değerleri Tespit Komisyonu üyelerine ve muhtarlara teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe komisyon üyeleriyle birlikte, Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü, Vergi...
Yenimahalle’de arsa değerleri arttı
Haberler / Güncel
17 Haziran 2013 Pazartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Arsa Metrekare Birim Değerleri Tespit Komisyonu üyelerine ve muhtarlara teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe komisyon üyeleriyle birlikte, Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü, Vergi Dairesi Müdürü, Tapu Müdürü, oda temsilcileri, Ostim ve İvedik bölge temsilcileri de katıldı. İlçede 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu hükümleri gereğince bina, arsa ve arazilere ilişkin 4 yıllık dönemi ilgilendiren arsa metrekare birim değerleri 2014 yılı itibariyle arttı.

    Başkan Fethi Yaşar, komisyonda çalıştıkları süre zarfında tam manasıyla vicdan ve kanaatlerin icaplarına tabi kalan; hiçbir sebep ve tesir altında adaletten ve doğruluktan ayrılmayan, gerek devlet gerek mükellef haklarında hiçbir ayrım gözetmeden, takdir ve tahminlerde görevini iyi niyetle yerine getiren komisyon üyelerine tek tek teşekkür etti.

    KAYNAKLAR HALKIN YARARINA

    Geçtiğimiz yıllarda da emlak değerleri konusunda Ankara’da tek dava açılmayan belediye olduklarını hatırlatan Yaşar, “Kamulaştırma projesi kapsamında elde edilecek kaynaklarda yine halk yararına kullanılacaktır. Yeni arsa metrekare birim değerlerinin Yenimahalle’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası