Ege Postası
Geri

Yerköy’de Kutlu Doğum programı büyük ilgi gördü

Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen program yoğun ilgi gördü. Çelikler Şirketler Grubu ve Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği...
Yerköy’de Kutlu Doğum programı büyük ilgi gördü
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

Çelikler Şirketler Grubu ve Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (YOGSİAD) Başkanı Ayhan Çelik’in sponsorluğunda düzenlenen “Kutlu Doğum Konseri’ne Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çelik, İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Türk Eğitim-Sen Başkanı Ferhat Yılmaz, din görevlileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, yaptığı açılış konuşmasında haftanın anlam ve önemine değindi. Aydın, "Kutlu Doğum Haftası kutlamaları bu yıl geçen yıllara göre daha fazla etkinlikler düzenlenerek kutlanıyor. Bugün düzenlenen konserde de Yerköy İlçe Müftülüğü’ne desteklerini esirgemeyen ve Kutlu Doğum Konseri’nin sponsorluğunu üstelenen YOGİSAD ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik’e ve Konser’e katılan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik’te aslen Yerköylü olan ilahi sanatçısı Fatih Yardım’ın kendi memleketinde bir konser vermesi için Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın ile yaptıkları görüşme neticesinde böyle bir karar aldıklarını söyledi. Başkan Çelik, "Görüşme sonrasında Yerköylü vatandaşların konser ve benzeri faaliyetlere ihtiyacı olduğunu düşündük. İlahi Sanatçısı Fatih Yardım’ı ve sema ekibini 'Kutlu Doğum Konseri' vermesi için Yerköy’e davet ederek vatandaşlarımızla ile bir araya getirdik." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından sanatçı Fatih Yardım ve ekibinin sema gösterisi Yerköylü vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Fatih Yardım ise kendisini Yerköylü olduğunu, memleketinde konser verdiği için mutluluk duyduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası