Ege Postası
Geri

Yeşil- beyazlılar basketbol tutkunu öğrencilerle buluştu

Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne yükselme mücadelesi veren Bornova Belediyesporlu oyuncular, Cuma akşamı saat 18.00’de oynayacakları kritik Budo Gemlik Basketbol maçı öncesi Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.
Yeşil- beyazlılar basketbol tutkunu öğrencilerle buluştu
Haberler / Spor
12 Mart 2020 Perşembe 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediyespor Koordinatörü Adnan Özbağcı, Yeşil-beyazlı ekibin menajeri Çağlar Karabulut, Başantrenör Faruk Beşok, Takım Kaptanı Eren Ocaktürk, Amerikalı Oyuncu Donte Clark ve genç isimler Arda Berk Kaya, Ata Kahraman ile Yiğitcan Tekin basketbol tutkunu öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin ilgi odağı olan Donte Clark, idolünün geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kazada yaşamını yitiren Kobe Bryant olduğunu söylerken, Beden Eğitimi öğretmenliği mezunu olan Kaptan Eren Ocaktürk “Sporla ilgilenirken kesinlikle okulunuzu ihmal etmeyin” tavsiyesinde bulundu. Baş antrenör Faruk Beşok ise sporun seyirci ile güzel olduğunu belirterek tüm öğrencileri Cuma günü Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak maçı izlemeye davet etti.

Bornova Belediyespor futbol takımında bir dönem futbol oynayan Serkan Atilla’nın müdürü olduğu okulda gerçekleşen ve keyifli anlara sahne olan söyleşinin sonunda öğrencilere Bornova Belediyespor forması, atkısı ve şapkası hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası