Ege Postası
Geri

‘Yetiş anne’ Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kırıkkale’de ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar nedeniyle ‘yetiş anne’ olarak tanınan Tülay Ermiş, Ramazan'da da yardımlarını aralıksız sürdürüyor.İhtiyaç sahiplerine yardım etmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Ermiş,...
‘Yetiş anne’ Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale’de ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar nedeniyle ‘yetiş anne’ olarak tanınan Tülay Ermiş, Ramazan'da da yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

İhtiyaç sahiplerine yardım etmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Ermiş, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde gönüllü olarak çalışıyorum ve herhangi bir karşılık beklemiyorum. Çünkü ihtiyaç sahibi insanlarımıza yapılan yardımda aracı olmak bana mutluluk ve onur veriyor. Bunun yanı sıra, yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmamın manevi heyecanı da bir başka oluyor.” ifadesinde bulundu.

Ermiş, hayatta en güzel şeyin iyilik yapmak olduğunu belirterek, “Bu hayattan hiçbir beklentim yok. Tek hayalim umreye gitmekti, İnşallah bu hayalimde gerçek oluyor.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası