Ege Postası
Geri

Yiğit, Balçova'ya talip oldu

CHP Meclis Üyesi Onur Yiğit, Balçova Belediye Başkanlığı'na talip olarak, başvuru dosyasını partisinin ilçe başkanlığına teslim etti. CHP'li belediyecilik anlayışıyla Balçova'nın cazibe merkezi haline geldiğini kaydeden Yiğit, "Bu bir bayrak yarışı, bayrağı en üstte taşıyacağım" dedi.
Yiğit, Balçova'ya talip oldu
Haberler / Yerel Politika
2 Aralık 2023 Cumartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balçova ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Onur Yiğit, Balçova belediye başkan aday adayı oldu. Yiğit, aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Balçova İlçe Başkanlığı'na teslim etti. 

Balçova için birçok projesi olduğunu kaydeden Yiğit, "Doğma büyüme Balçova’lyım. İlçemizin 20-25 yıl önceki hallerini çok iyi hatırlarım. Birçok gereksinimimizi karşılamak için Kemeraltı’na veya Alsancak’a giderdik. 2004 yılında başlayan Cumhuriyet Halk Partisi yerel iktidarında bunların hepsi değişti. Balçova cazibe merkezi haline geldi. Bu bir bayrak yarışı. Eğer genel merkezimiz bizlerin adaylığını takdir ederse, bu bayrağı en üstte taşımaya çalışacağım" dedi. 

"BALÇOVA BUNU HAK EDİYOR"

Yiğit yaptığı açıklamada, "Balçova’da gerçekleştireceğimiz projelerle sadece İzmir’in değil, tüm Türkiye’nin, hatta dünyadan insanların gelmek isteyeceği bir kent haline getireceğiz. Bunu sizler, CHP’liler hak ediyor, tüm Balçovalı hemşerilerimiz hak ediyor, tüm İzmirliler, tüm Türkiye hak ediyor. Bu başvurumuzun bu hedeflere ilk adım olmasını temenni ediyorum, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası