Ege Postası
Geri

Yılbaşı öncesi İzmir Emniyeti denetimleri arttırdı

İZMİR'in Tire İlçesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezinde yeni yıl öncesi 15 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 2 ruhsatsız tabanca, 4 otomatik av tüfeği ve 9 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Yılbaşı öncesi emniyet denetimleri arttırdı
Yılbaşı öncesi İzmir Emniyeti denetimleri arttırdı
Haberler / 3. Sayfa
26 Aralık 2015 Cumartesi 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tire Emniyet Müdürlüğü'nün ilçe merkezindeki 15 farklı noktaya eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyona İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen yaklaşık 50 yardımcı personel de katıldı. Tire Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi'nin yönettiği ve yaklaşık 140 polisin katıldığı operasyon saat 04.00 sıralarında başladı. Operasyonda, İzmir Emniyet Müdürülüğü Narkotik Büro'daki 2 narkotik köpeği de kullanıldı.



Yeni yıla sayılı günler kala gerçekleştirilen kapsamlı huzur operasyonunda 2 ruhsatsız tabanca, 4 otomatik av tüfeği ve 9 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve uyuşturucularla ilgili olarak Kurtuluş Mahallesi'nden E.Ç. (23), İstiklal Mahallesi'nden S.F.D. (23) ve İhsaniye Mahallesi'nden A.T. (24) gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyonları yöneten Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, suç ve suçlu ile mücadelede kararlı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtip, operasyonda görev alan tüm personele teşekkür etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası