Ege Postası
Geri

Yıldırım: AB tamamen şaşırdı

İngiltere'de temaslarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım Londra'da açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesi gerektiğini söyledi.
Yıldırım: AB tamamen şaşırdı
Haberler / Politika
27 Kasım 2017 Pazartesi 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Reuters’ın son dakika şeklinde geçtiği haberde Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Birliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin AB’ye girmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, “Avrupa Birliği, İngiltere’nin ayrılık kararı vermesinin ardından tamamen şaşırdı. AB’nin büyümeye ihtiyacı var ve Türkiye bu konumda” ifadesini kullandı.

Yıldırım, Brexit sonrasında AB’nin durumu hakkında ise, “AB’nin geleceğini görmesi ve nereye kadar büyüyeceklerini düşünmeleri gerek. Biz buradayız, bir yere gittiğimiz yok” dedi.

Yıldırım, Suriye konusunda da açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Şu anki rejim Suriye’de yaşananların sebebidir. Suriye’de Esad’ın olduğu kalıcı bir barış çok gerçekçi gelmiyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası