Ege Postası
Geri

Yıldırım İzmir'e 3 kez daha gelecek

Başbakan Binali Yıldırım, aynı zamanda milletvekili seçildiği kent olan İzmir'e referandum tarihi olan 16 Nisan'a kadar 3 kez gelecek. Tarihler ve mesaisinin detayları netleşti
Yıldırım İzmir'e 3 kez daha gelecek
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2017 Çarşamba 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Geçtiğimiz hafta içinde iki kez İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, Ege Postası'nın edindiği özel  bilgiye göre referandum süreci boyunca kente 3 kez daha gelecek. 

Genel Merkez'deki taslak programa göre Yıldırım ilk olarak 5 Nisan'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte İzmir'e gelecek. Yıldırım,  Karabağlar'da bakanlığın toplam 101 hektarlık alanda gerçekleştireceği  kentsel dönüşüm projesinin birinci etabının startının verileceği törene katılacak. 

9 Nisan'da ise Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte  İzmir'de olacak ve düzenlenecek mitingde İzmirlilere seslenecek.

Yıldırım, referanduma 1 kala bir kez daha İzmir'e gelecek. Yıldırım, Ödemiş'te Küçük Menderes'teki seçmenlere seslenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası