Ege Postası
Geri

Yıldırım dedesinin sözüyle yanıt verdi

Yıldırım 'Dedem yorulduysanız kazmayı bırak küreği al' derdi
Yıldırım dedesinin sözüyle yanıt verdi
Haberler / Politika
13 Ocak 2017 Cuma 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğinin TBMM'deki görüşmelerine kesintisiz katıldı. Yıldırım, önceki gece yanındakilere torunlarını fotoğrafları göstererek, uzun Meclis mesaisiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, çok çalışmayla ilgili dedesiyle yaşadığı bir anısını paylaşırken, "Rahmetli dedem bizi çok çalıştırırdı. Çocukken su arkı kazdırırdı. Yorulurduk tabii. 'Yorulduysanız kazmayı bırak da küreği al' derdi" dedi.

BAŞBAKANA O CAPS'İ GÖSTERDİLER

Yıldırım'ın muhalefet kulisinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı sürpriz çay sohbeti dün sosyal medyanın da gündemindeydi. Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında söylediği "TV'leri açın mücadele göreceksiniz" sözleri daha sonra da çay sohbetinin görüntülerinden oluşturulan caps kuliste başbakana da gösterildi.

MÜBAŞİR ÇAĞIRIYOR

Yıldırım, kulisteki milletvekillerini oylama için genel kurul salonuna davet eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın yüksek seslenişini duyunca da "Mübaşir çağırıyor" esprisi yaptı. Yıldırım'ın sohbetlerinde döviz kurunda yaşanan sürekli artış gündeme geldi. Yıldırım, "Sürecin böyle olacağını daha önceden öngörmüştük. Bu ivme böyle gitmeyecek. Hükümetinize güvenin her şey çok güzel olacak. Türk ekonomisi sağlam temellerde" değerlendirmesini yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası