Ege Postası
Geri

Yıldırım propaganda da sınır tanımıyor!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım’ın ekibi kentin işlek caddelerinde ve AVM önlerinde kullanılması için, üzerinde iki adet led ekran olan elektrikli bisikletler kiraladı. Bisikletin üzerinde, Yıldırım’ın fotoğrafının yanı sıra, “Yüzyılın şehircilik harekatı” ve , “İzmir Türkiye’ye lazım” sözleri yer aldı.
Yıldırım propaganda da sınır tanımıyor!
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2014 Pazar 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – Yerel seçimlere 28 kala siyasi partiler propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Partiler, tüm ilçelerde sokakları bayraklarla süslerken, CHP, AK Parti ve MHP’nin başta büyükşehir belediye başkan adayları olmak üzere, tüm adayları gece gündüz demeden vatandaşları ziyaret ederek destek istiyor.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET
Adaylar kendi tanıtımları için her türlü teknolojiyi kullanıyor.  AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, üzerinde iki adet led ekran olan elektrikli bisikletler kiraladı. Bisikletin üzerinde, Yıldırım’ın fotoğrafının yanı sıra, “Yüzyılın şehircilik harekatı” ve , “İzmir Türkiye’ye lazım” sözleri yer aldı. Bisikletler sahilde, kentin işlek vadelerinde ve AVM önlerinde kullanılacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası