Ege Postası
Geri

Yıldırım ve Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: Acıyı paylaşacaklar

Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'i yasa boğan feci kazada hayatını yitirenler için düzenlenecek cenaze törenlerine katılacak. Başbakan Yıldırım ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor
Yıldırım ve Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: Acıyı paylaşacaklar
Haberler / İzmir
14 Mayıs 2017 Pazar 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İzmir Buca’dan günübirlik Anneler Günü gezisi için dün Marmaris’e gidenlerin içinde bulunduğu tur midibüsü rampadan inerken keskin virajda devrildi. 30 metreden alt yola savrulan ve bir otomobilin üzerine düşen midibüste, 24 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Türkiye'yi kahreden facianın ardından cenazeler bugün sabaha karşı İzmir'e getirildi, gözyaşları sel oldu.

Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kazada hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenecek cenaze törenlerine katılacak. Yıldırım,  Eyüp Sultan'daki öğle namazına müteakip düzenlenecek törene, Kılıçdaroğlu ise Buca Yaylacık Yeşil Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina tarafından yapılan açıklamada kazada hayatını kaybeden 22 vatandaşın bugün öğle ve ikindi kılınacak cenaze namazları ile uğurlanacağını, 2 vatandaşın cenazesinin de yarın kaldırılacağını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası