Ege Postası
Geri

Yıldırım yürütme kurulu toplantısına katıldı!

Partisinin hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerine katılmak için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, il yürütme kurulu toplantısına katıldı. Yıldırım’ın ilçe kongrelerinin daha geniş katılımlı ve daha coşkulu yapılmasını istediği belirtilirken, 2011 genel seçimlerinde açıkladıkları 35 projeyle ilgili takipte olduğunun da toplantıda altını çizdiği öğrenildi.
Yıldırım yürütme kurulu toplantısına katıldı!
Haberler / Yerel Politika
29 Kasım 2014 Cumartesi 00:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım partisinin hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerine katılmak için İzmir’e geldi.

Yıldırım ayağının tozuyla, AK Parti İzmir İl Yürütme Kurulu toplantısına katıldı. Delican başkanlığındaki yürütme kuruluna ilk kez milletvekilleri de katıldı. Toplantıda İzmir Koordinatörü Mehmet Yüksel’de hazır bulundu.  İl başkan yardımcılarının görev alanlarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdikleri öğrenildi. Delican’ın da geride kalan kongreler hakkında Yıldırım’a bilgilendirme yaptığı belirtildi.

Yıldırım’ın ilçe kongrelerinin daha geniş katılımlı  ve daha coşkulu yapılmasını istediği belirtilirken, 2011 genel seçimlerinde açıkladıkları 35 projeyle ilgili takipte olduğunun da toplantıda altını çizdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Dikili ilçe kongresinde 400 delegeden sadece 22’si sandık başına gitmişti. Kongreye Zafer Afyon tek aday olarak girmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası