Ege Postası
Geri

Yıldız Teknik'in memuru AKUT'un elemanlarına fark attı

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda bu yıl ikinci kez düzenlenen Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşusu’nda Yıldız Teknik Üniversitesi personeli Mehmet Boztepe 20.54’lük derecesiyle birinci oldu. Boztepe en yakın...
Yıldız Teknik'in memuru AKUT'un elemanlarına fark attı
Haberler / Spor
26 Eylül 2013 Perşembe 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda bu yıl ikinci kez düzenlenen Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşusu’nda Yıldız Teknik Üniversitesi personeli Mehmet Boztepe 20.54’lük derecesiyle birinci oldu. Boztepe en yakın rakibi Arama Kurtarma Derneği (AKUT) takımından Musa Gökhan’a 1 dakika 14 saniye fark attı.

Vodafone İstanbul Champions Running Şirketler Arası Koşusu'na bu yıl yoğun ilgi gösterildi. Kamu kurumları ile özel sektöre ait 50 kadar kurum ve kuruluş personelinin mücadele ettiği yarışmada 750’ye yakın sporcu katıldı. Belgrad Ormanı’ndaki yaklaşık 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen Vodafone İstanbul Champions Running’de müsabakalar bireysel ve takım kategorilerinde yapılırken, takım kategorisinde birinciliği ise Arçelik takımı kazandı.

“MEMUR AKUT ÜYELERİNİ BİLE GERİDE BIRAKTI”

Bireysel kategoride ise 587 göğüs numarası ile yarışa katılan, Yıldız Teknik Üniversite (YTÜ) Rektörlük Genel Evrak Servisi’nde görevli memur Mehmet Boztepe 0.20.54’lük derecesiyle kazanmayı başardı. Boztepe’nin ardından ise AKUT takımından Musa Gökhan 0.22.08’lik derecesiyle ikinci oldu. Yarışmada yine başka bir AKUT üyesi Mehmet Beyaztaş 0.22.08’lik derecesiyle üçüncülükte, AKUT takımından Mehmet Öztürk ise 0.22.46’lık derecesiyle dördüncülükte kaldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi takımından, 589 göğüs numarasıyla müsabakalara katılan Sezer Aşkın 590 göğüs numarasıyla yarışmaya katılan Kamer Yıldız, 591 numarada yarışmalara katılan Selim Sevinçkan ve 588 göğüs numarasıyla mücadele eden Mehmet Tugay Özkan da çeşitli dereceler elde etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi takım kategorisine de 5 kişilik bir ekiple katıldı. YTÜ’nün çeşitli birimlerinde görev alan idari ve akademik görevlilerden oluşan ekip, takım yarışlarında 43 ekip içinde 20. oldu.

“İŞ ÇIKIŞI OTOBÜSLE ANTRENMAN SAHASINA ZORLU YOLCULUK”

Yarışmada birinci olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu aktaran YTÜ personeli Mehmet Boztepe, kendisini daha çok mutlu eden şeyin ise, üniversitede çalışan ama profesyonel olarak sporla ilgilenmeyen kişilerin spora dahil olması olduğunu söyledi.

Antrenmanlarını iş çıkışında yapmak zorunda kaldığını aktaran Boztepe, her akşam Beşiktaş’tan Üsküdar’a otobüsle gittiğini, antrenman yaptıktan sonra yine otobüsle Bahçelievler’deki evine döndüğünü anlattı. Boztepe, şöyle konuştu:

"Kışın hava şartları zor oluyor. Tabi toplu taşıma aracıyla antrenman alanına gidebilmek de oldukça zor oluyor. Ama inanınca bütün zorlukları aşabiliyorsunuz. Bu işin asıl önemli yanı inanabilmek, disiplinli olabilmek ve iyi bir hocayla çalışabilmek. Benim şansım eski Türkiye rekortmeni Yusuf Söğütlü ile çalışıyor olmak. Ben de o da çok fedakarlıklar yaptık. Sonucunu da bu kadar güzel aldığımızda çektiğimiz bütün zahmetler bir anda güzelliğe dönüştü."

Atletizmi amatör olarak yaptığını anlatan Mehmet Boztepe, yarışma sonunda profesyonel teklifler geldiğini ve değerlendirdiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası