Ege Postası
Geri

Yıldız sporcudan Selvitopu’na renkli ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Kick Boks ve Muaythai’de çok sayıda derecesi olan ve yıldızlar kategorisinde Muaythai 2017 Türkiye Şampiyonu olan Murat Baran Özdemir’i makamında kabul etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, genç sporcu, Başkan Selvitopu’dan destek talebinde bulundu.
Yıldız sporcudan Selvitopu’na renkli ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ekim 2017 Pazartesi 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uluslararası şampiyonalarda birincilik derecesi de olan 14 yaşındaki Murat Baran Özdemir, annesi Çınar Özdemir, dedesi Bektaş Altıntop ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Recep Çatuk ile birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

Dört yıldan bu yana kick boks ve muaythai sporuyla profesyonel olarak ilgilenen Özdemir, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kazandığı çok sayıda madalya ve kupayı da Başkan Selvitopu’na gösterdi. Katıldığı müsabakalar ve aldığı dereceleri anlatan Özdemir, Başkan Selvitopu’dan destek talebinde bulundu.

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin bu desteğinin imkânlar ölçüsünde devam edeceğini dile getirdi.

MERAK ETTİKLERİNİ SORDU

Genç sporcuyla fotoğraf çektiren Başkan Selvitopu, kick boks ve muaythai konusunda merak ettiklerini de yıldız sporcuya sordu.

Fotoğraf çekimi esnasında karşılıklı gard alarak poz veren Başkan Selvitopu ve genç sporcu Murat Baran Özdemir’in bu durumları, objektife renkli kareler olarak yansıdı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası